Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2018, 23:28
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Táto firma ti zaplatí za spánok. Chce testovať matrace, hlavnou náplňou je tak pravidelný oddych

ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA
Uložiť Uložené

Prespať svoj pracovný čas je zrejme snom mnohých z nás.

Pre mnohých z nás je spánok tou najobľúbenejšou časťou dňa. Aj keď sa ti možno už podarilo zaspať aj v práci, rozhodne to nebolo so schválením tvojho šéfa, no v americkej firme Mattress Firm by ti niečo podobné dovolili. Teda v prípade, že by si vyplnil ich najnovšiu otvorenú pozíciu, takzvaného Snoozeterna.

Spomínaná firma totiž pracuje na vývoji matracov a potrebujú niekoho, kto by ich okrem iného testoval. Pochopiteľne, spánkom. Súčasťou je následne spracúvanie záznamov a vyhodnocovanie rôznych dát, no pointa sa nemení. Po spánku porozprávaš o kvalite tvojho zdriemnutia a nájdeš priestor na zlepšenie. Za spánok pochopiteľne dostaneš riadne zaplatené. Úväzok sa pohybuje na 20 hodín/týždeň a ak by si bol ochotný presťahovať sa za prácou do Houstonu, týždenne dostaneš 171 €, teda rovných 200 $. 

Táto firma ti zaplatí za spánok. Chce testovať matrace, hlavnou náplňou je tak pravidelný oddych
Zdroj: pixabay.com

Súčasťou náplne práce je aj vytváranie zaujímavého facebookového a instagramového obsahu z prostredia spoločnosti, potrebuješ teda aj nejaké znalosti. Na pracovnom interview sa ťa môžu spýtať na rôzne spánkové polohy či na tvoje triky pre boj s chvíľkovou nespavosťou. To by však mal každý odhodlaný spáč bez problémov zvládnuť, takže ak máš 18 rokov a zhodou okolností sa práve sťahuješ do Texasu, prihlásiť sa môžeš skrz tento dotazník.

Domov
Zdieľať
Diskusia