Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2018, 17:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Drake opäť dokazuje, prečo je jedným z najlepších raperov planéty

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Po albume Scorpion sa Drizzy objavil už v dvoch rádiách, kde predstavil skvelé novinky.

Drake má aktuálne za sebou zaujímavé obdobie, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Najprv rozbehol veľký beef po tom, čo odpovedal na zopár riadkov z albumu od Pusha T-ho a následne vydal album, s ktorým sa mu podarilo zbúrať všetky súčasné rekordy v počte prehratí na streamoch. Médiá o ňom píšu ako o fenoméne, vďaka ktorému funguje turizmus v rodnom Toronte a on aj napriek tomu stále šľape do pedálov. 

Len pár dní po vydaní Scorpiona zavítal do Link Up TV, aby nám pripomenul, prečo ho vlastne milujeme. Dočkali sme sa totiž jedného z najlepších "živých freestyleov", teda prezentácie novej skladby, ktorá si okamžite právom získal veľkú pozornosť.

Neprešlo ani 10 dní a Champagne Papi sa o slovo hlási opäť. Tentokrát z BBC Radio, kde predstavil ďalšie nové veci. Ani v tomto prípade nejde o skutočný freestyle, čo však nikto od kapacity akou je Drake nežiada. Skôr podobne ako napríklad Rytmus v Rapíkoch dokazuje, že výkon, ktorý podá v štúdiu, dokáže napodobniť aj kdekoľvek inde. Práve to je v súčasnosti výsadou najlepších interpretov.

Odporúčané
Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? 15. apríla 2024, 16:00

V dobe autotune efektov a playbacku na koncertoch už vlastne ani nevieš, komu môžeš prejav skutočne veriť. Dosť bolo slov, daj si Drakeove Fire In The Booth a podobne ako my sa pokús odosbniť od iritujúceho moderátora a jeho prehnanej záľuby v sirénach.

Domov
Zdieľať
Diskusia