Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2018, 9:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi štartuje európske turné v Bratislave a Prahe už dnes

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Už o pár dní sa v hlavnom meste Slovenska a Česka predstaví americká dúhová hviezda, ktorá začínala práve u nás.

Ako už určite vieš, o pár dní zavíta do našich končín Tekashi, resp. 6ix9ine. Zároveň pre teba nebude novinkou, že sa tento dnes už extrémne populárny raper vracia na miesto, kde odohral svoje prvé vystúpenia. Všetko nasvedčuje tomu, že sa máš na čo tešiť, avšak lístky veľmi rýchlo miznú.

V Prahe dokonca prebehnú až dva koncerty kvôli hlasom mladých fanúšikov reagujúcich na vekové obmedzenie, pričom ten prvý je už beznádejne vypredaný a vstup na druhý si môžeš zabezpečiť napríklad ihneď. Limitovaná časť lístkov bude k dispozícii v rámci všetkých vystúpení aj na mieste. Tým máme na mysli aj to bratislavské, kde si však ešte stále môžeš zabezpečiť vstup online. Rozpis koncertov: 


15/6 - Majestic Music Club v Bratislave

16/6 - Storm Club v Prahe
16/6 - Storm Club v Prahe, vekové obmedzenie 18+

Touto sériou shows začína Tekashi svoje európske turné WORLD DOMINATION, ktoré bude mať dokopy 14 zastávok. Na všetkých zastávkach mu bude sekundovať new yorský raper YUNG SYRUP a na tých domácich aj najnovší členovia domu F*CK THEM  - kapela KHANS. Viac už snáď dodávať nie je potrebné, vidíme sa na shows! 

Domov
Zdieľať
Diskusia