Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2018, 1:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

HBO začne natáčať nový seriál zo sveta Game of Thrones. Pozrieme sa na Westeros tisícky rokov pred narodením Jona Snowa a Daenerys

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý z oficiálne plánovaných spin-offov dostal zelenú.

Svet Game of Thrones ponúka množstvo potenciálu pre vyrozprávanie zaujímavých príbehov. HBO sa môže ponoriť do histórie dlhej tisícok rokov a materiálu tak má azda nekonečné množstvo.

Aj preto si nemyslíme, že v tomto prípade ide o žmýkanie značky. Nakoniec, keby to tak bolo, hlavný seriál sa predĺži a dostaneme oveľa viac epizód. O rok v takomto čase ale už možno budeme pozerať na finále a spamätávať sa z tejto šialenej jazdy. 

Už vtedy však budeme mať v hlavách očakávania pre ďalšie príbehy z Westerosu a okolia. A HBO ich bude chcieť naplniť hneď prvým oficiálne potvrdeným spin-offom. 

Ten by nám mal ukázať najtemnejšie obdobie Westerosu. Dej sa bude odohrávať tisícky rokov pred udalosťami GoT a celému seriálu bude šéfovať žena. Konkrétne ide o Jane Goldman, scenáristku Kick-Ass, X-Men: First Class či Kingsman 2 (áno, s Matthewom Vaughnom sú dobrí známi). 

O deji toho veľa nevieme, ale pravdepodobne sa dozvieme viac o zrode White Walkers a budeme na počiatku všetkého. Čo bude s ďalšími 4 návrhmi pre spin-offy nevieme. Je možné, že HBO bude točiť aj 2 spin-offy, no na podobné informácie si ešte budeme musieť počkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia