Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2018, 11:02
Čas čítania 0:00
Marek R.

Kúzelník v americkej talentovej šou predviedol vystúpenie, po ktorom prestanete veriť vlastným očiam

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Reakcie moderátorky hovoria za všetko.

Ak sledujete na YouTube vystúpenia zo zahraničných, hlavne teda britských a amerických talentových súťaží, tak viete, že kúzelníkom ide karta. Mnoho z nich sa vďaka svojim vystúpeniam na kastingoch stanú okamžitými favoritmi na celkové víťazstvo a niektorým sa to aj podarilo.

Momentálne prebieha už 13. sezóna americkej talentovej šou a ako každú sezónu, tak aj túto sme už vďaka oficálnemu YouTube kanálu šou mohli vidieť aj my mnoho výborných talentov vrátane kúzelníka Shina Lima.

Ten je dobre známou tvárou aj pre bežných ľudí, zúčastnil sa totiž šou Penn and Teller: Fool Us, kde sa mu podarilo oblbnúť dvojicu známych kúzelníkov a jeho vystúpenie má na YouTube takmer 50 miliónov pozretí.

Logicky mu teda ľudia v komentároch písali, nech sa prihlási do americkej talentovej šou, aby si slušne zarobil, keďže jeho manipulácia s kartami by len ťažko hľadala konkurenciu a Shin Lim napokon slová fanúšikov vypočul.

Hoci výsledkom nebol prekvapujúco zlatý bzučiak, ale standing ovation z toho bol a najlepší je aj tak hlavne výraz moderátorky Tyry Banks, pred ktorou sympatický kúzelník predvádzal svoje triky.

Domov
Zdieľať
Diskusia