Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2018, 17:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kultový S.T.A.L.K.E.R. dostane v roku 2021 priame pokračovanie! O vývoj sa starajú autori jednotky

TECH STALKER 2
Uložiť Uložené

Z ničoho nič k nám dnes zavítala skvelá správa z videoherného prostredia.

Ak vám nečakané oznámenie Rage 2 od Bethesdy (titul vyvíja Avalanche Studios s pomocou id Software) pred pár dňami nestačilo, máme tu ďalšie veľké prekvapenie. Bez akýchkoľvek náznakov bola práve oznámená hra S.T.A.L.K.E.R. 2. Vyjsť má v roku 2021 a o vývoj sa postará GSC Game World.

Chalani a baby vytvorili všetky pôvodné tituly vydané na PC a plánovali aj dvojku. Tá sa však zrušila ešte v roku 2010, následne sa rozpadlo aj štúdio (mnohí talentovaní vývojári odišli do 4A Games a vytvorili sériu Metro, iní to skúšajú s Battle Royale hrami a podobne).

Dnes tvorí štúdio značne odlišná vrstva vývojárov a nepochybne budú aj naberať nových. My len dúfame, že sa im podarí vytvoriť kvalitného nástupcu. 

Podobných AAA post-apo hier veľa nie je a aj keď nám Metro Exodus zaženie hlad už začiatkom roka 2019 (hra bola pred pár hodinami odložená vydavateľom Deep Silver), dlho potom nič nepríde. Zatiaľ sa môžete pozrieť na oficiálny web, žiadne informácie na ňom ale nenájdete. Ostáva nám dúfať, že autori predsa len niečo prezradia na E3 či Gamescome. 

Vydanie je však veľmi ďaleko, a tak by sme radšej asi nič neočakávali. V každom prípade, Stalker sa vracia! 

Kultový S.T.A.L.K.E.R. dostane v roku 2021 priame pokračovanie! O vývoj sa starajú autori jednotky
Zdroj: GSC Game World

Domov
Zdieľať
Diskusia