Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 18:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovensko si odchod z hokejových majstrovstiev sveta spríjemnilo výhrou v náročnom zápase s najslabším Bieloruskom

ŠPORT HOKEJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenskej reprezentácii sa nepodarilo prebojovať do štvrťfinále a na tohtoročnom šampionáte končí.

Aj keď mnohí cítili s príchodom nového zámorského trénera svieži vietor a nádej zaznamenať v slovenskom hokeji ďalšie cenné úspechy, ešte si budeme musieť chvíľu počkať. Napriek už na prvý pohľad výrazne kvalitnejšiemu výkonu v porovnaní s predošlými rokmi ušiel Slovákom dôležitý zápas so Švajčiarskom, ktoré koniec koncov na náš úkor postupuje do štvrťfinále zo štvrtého miesta. 

Slovenský výber ešte čakal rozlúčkový zápas proti posledným Bielorusom, ktorí sa na šampionáte stále trápia, avšak v poslednom zápase dokonale demonštrovali svoju húževnanosť. Dočkali sme sa mnohých gólov na oboch stranách a mali sme možnosť sledovať sympatický hokej, a to aj napriek tomu, že žiadnemu z tímov už o nič nešlo. 

Konečný výsledok 7:4 v náš prospech bol však príjemnou rozlúčkou s majstrovstvami sveta a pevne veríme, že budú mať výkony pod novým trénerom stúpajúcu tendenciu aj naďalej. Ty nám do komentárov pokojne napíš, ako si s priebehom spokojný a kto si podľa teba odnesie s turnaja zlato. 

Domov
Zdieľať
Diskusia