Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2018, 1:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kaliho život stratil koncept a všetko mu prestáva dávať zmysel

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

V najnovšej skladbe sa Kali opäť úzko dotýka témy konca jeho kariéry, avšak tentokrát spolupracuje s punkrockovou kapelou Reunion.

Kali sa v jednom z nedávnych rozhovorov vyrozprával o tom, že počas nahrávania posledných projektov stihol zložiť dostatok skladieb na to, aby vytvoril ďalší hudobný projekt. V skutočnosti ide o veci, ktoré sa na jeho sóla nedostali kvôli tomu, že ich autor považoval za menej kvalitné. Keď sa však pozrieme na úspech posledných pár singlov z rovnakého USB kľúča, zistíme, že fanúšikovia si myslia niečo iné. 

Aj vďaka tejto podpore má Kali dôvod zverejňovať ďalšie skladby a stalo sa tak aj v nedeľu. Tentokrát dostáva názov Nič neni náhodou a už tradične sa téma dotýka avizovaného odchodu z hudobného sveta, resp. z hudobného Československa. Kali však musel svoje plány mierne pozmeniť, keďže vytvoriť rozlúčkovú výberovku jeho skladieb je nakonie komplikovanejšie, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. 

Zatiaľ však stále naplno koncertuje a snáď sa objaví aj na zopár spoluprácach, takže sa ešte nemáme dôvod lúčiť. Teraz už ale samotná novinka, o ktorú sa po hudobnej stránke postarala punkrocková kapela Reunion

Domov
Zdieľať
Diskusia