Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2018, 19:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Izolovaný ostrov, nespútaný sex a hromada mladých ľudí. Fotografka zažila v hosteli na tropickom mieste zážitky ako z rozprávky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mladá Nemka nechcela nikdy o konkrétnom umiestnení hostela bližšie rozprávať.

Lacné cestovanie je dnes cieľom každého druhého mladého človeka. V angličtine sa mladí cestovatelia s neveľkým rozpočtom nazývajú „backpackers“, pretože najčastejšie cestujú len s ruksakom na pleciach. Zaradila sa medzi nich aj nemecká fotografka Rebecca Rutten, ktorá ešte v roku 2014 navštívila exotický hostel v bližšie nešpecifikovanej krajine. Hostel samotný sa nachádzal na tropickom ostrove, ale fotografka nikdy nechcela bližšie hovoriť o tom, kde presne sa nachádza, aby tam odrazu nezačali prúdiť tisíce návštevníkov.

Hostel predstavuje pre mladých cestovateľov oázu pokoja. Počas pobytu sa návštevníci úplne odstrihnú od svojich každodenných povinností a zostávajú tam pokojne aj zopár mesiacov, aby si užívali nespútanú zábavu. Všetci tam podporujú bezstarostný sex medzi návštevníkmi a večer čo večer tečie alkohol prúdom, pričom zábavy sa musí zúčastniť každý návštevník.

Vytvára sa tam vďaka tomu špeciálna komunita, v rámci ktorej pobehujú aj opice či škorpióny, ale podčiarkuje nespútanosť mladej duše. Podobných hostelov dokonca po svete existujú desiatky, takže sa stačí dostať do správnej partie a tvoj život by mohol byť na pár mesiacov oveľa dobrodružnejší. Viac informácií o projekte mladej fotografky nájdeš aj na jej Instagrame.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia