Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2018, 16:03
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dnes si môžeš letenky z Bratislavy kúpiť o 25 percent lacnejšie! Ryanair ponúka výlety po celej Európe len za pár eur

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Zľavy na letenky treba využiť, najmä v týchto časoch.

Bratislavské letisko z roka na rok neustále rastie a každučký deň ním prejdú tisíce cestujúcich. V posledných rokoch sa aj z nášho hlavného mesta otvorili viaceré atraktívne linky po Európe, ale aj do vzdialenejších destinácií. Hlavnou leteckou spoločnosťou pôsobiacou v Bratislave je Ryanair a práve najznámejšia nízkonákladová aerolinka si pre svojich zákazníkov len dnes pripravila lákavú ponuku.

Až 500-tisíc leteniek po celej Európe zlacnila až do výšky 25 percent, a tak máš v nasledujúcich dvoch mesiacoch možnosť vypadnúť zo Slovenska len za niekoľko eur, ktoré by si inak minul na kávu či pivo. Jednosmerné letenky vďaka zľavám začínajú už na cene 9,99 eur a do populárnych destinácií ako Londýn sa dostaneš už za krásnych 14,99 eur.

Ak máš záujem o kúpu zlacnenej letenky, mal by si sa poponáhľať, pretože celkový počet zľavnených leteniek sa každou minútou míňa. Je potrebné si nájsť ideálne dátumy a odlety, ktoré ti najviac vyhovujú a sú za najlepšiu cenu, čo však nepredstavuje väčší problém. Šťastnú cestu!

Domov
Zdieľať
Diskusia