Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 21:49
Čas čítania 0:00
Marek R.

Simpsonovci predpovedali historicky prvé olympijské zlato USA v curlingu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A trafili sa aj do ich finálového súpera.

Určite sa k tebe dostala informácia o tom, ako seriál Simpsonovci záhadne predbieha dobu. V seriáli o netradičnej žltej rodinke už stihli predvídať vystúpenie Lady Gaga na Superbowl, krádež citrónovníka v USA, rozšírenie eboly v Afrike i to, že boj o lukratívne a mocné kreslo amerického prezidenta vyhrá Donald Trump. Ako sme ťa informovali na Filmkulte, pred pár týždňami dokonca predpovedali miliardový obchod, keď za obrovskú sumu 52,4 miliárd dolárov Disney zakúpilo významné časti a divízie gigantického štúdia 20th Century Fox, medzi ktoré patrí najmä filmové oddelenie, no napríklad i televízia National Geographic či online streamovacia služba Hulu.

A aby toho nebolo málo, podarilo sa im presne trafiť aj víťaza olympijských hier v curlingu. Ak ste fanúšikom žltej rodinky, určite si spomínate na epizódu s názvom Boy Meets Curl, v ktorej zmiešaný tím Marge, Homer, Agnes a Seymour Skinner reprezentovali svoju krajinu na olympijských hrách v kanadskom Vancouveri


Ako iste viete, stal sa olympijský zázrak a bolo z toho olympijské zlato po výhre nad Švédskom, ktorého hráči boli zobrazení presne tak, ako by ste očakávali - vysokí a vyšportovaní blonďáci. A presne to sa stalo aj v skutočnom svete. 

Možno si poviete, že takáto vec sa dá jednoducho predpovedať, keďže Spojené štáty majú mnoho výborných športovcov, no pri curlingu to až tak neplatí. Americký mužský tím v curlingu na čele s Johnom Shusterom sa totiž postaral o historicky úplne prvé zlato v tomto športe pre USA na olympiáde, takže predpoveď Simpsonovcov mala len veľmi malú šancu, že sa naplní. No stalo sa.


Domov
Zdieľať
Diskusia