Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2018, 15:28
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Najlepšie nepodarené zábery z natáčania Priateľov vás možno rozosmejú viac ako samotný seriál

FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Obľúbený seriál síce v roku 2004 skončil, no jeho fanúšikovia na neho po dnešný deň nezanevreli.

Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc), Chandler (Matthew Perry) a Ross (David Schwimmer). Môžeme na nich len tak zabudnúť? A nájde sa medzi našimi čitateľmi azda niekto, kto túto svetoznámu a mimoriadne obľúbenú partiu vôbec nepozná? Pravdepodobne nie.

Napriek tomu, že Priatelia už majú svoje roky najväčšej slávy dávno za sebou, diváci na nich rozhodne nezanevreli a určite sa aj medzi vami nájdu mnohí, ktorí si čas od času pozrú niekoľko dielov a nahodia sa spoločne s Priateľmi do tej správnej pohody.

Svojho času bol seriál naozaj výnimočnou záležitosťou, nemajúcou konkurenciu. I keď pravda, v posledných rokoch sme mohli sledovať viaceré úspešné odrody Priateľov, ako How I Met Your Mother, Big Bang Theory a ďalšie, väčšina z nás je aj tak toho názoru, že Priatelia sú skrátka neprekonateľní.

Ich kultovú hodnotu si naderme cení aj streamovací gigant Netflix. O tejto skutočnosti svedčí fakt, že spoločnosť do všetkých sérií Priateľov investovala úctyhodných 118 miliónov dolárov

Najlepšie nepodarené zábery z natáčania Priateľov vás možno rozosmejú viac ako samotný seriál
Zdroj: NBC

Pri natáčaní všetkých seriálov a filmov nastanú menšie či väčšie chyby. Hercom vypadne text, zakopnú o náhodný predmet, začnú sa smiať nad vlastným monológom a podobne. Poznáte to. Tieto nevydarené scény - kiksy, z originálneho znenia "bloopers", následne tvorcovia mnohokrát umiestňujú na konci každého dielu, alebo ich šetria na bonusovú sekciu DVD edícií.

A v určitých prípadoch ich bez akéhokoľvek ďalšieho zisku zdieľajú prostredníctvom internetu. Priatelia samozrejme nie sú v tomto ohľade žiadnou výnimkou, a tak na internete nájdeme nespočetné množstvo nevydarených záberov. Pobavili hercov, pobavili štáb. Pobavia aj vás?


Domov
Zdieľať
Diskusia