Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2018, 14:48
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

James Franco a Stan Lee boli obvinení zo sexuálneho obťažovania. Obaja vinu kategoricky popierajú

FILMY A SERIÁLY JAMES FRANCO
Uložiť Uložené

Herečka Violet Paley sa s obvinením podelila na sociálnej sieti Twitter.

Lavína obvinení zo sexuálneho obťažovania sa, zdá sa, ešte stále nezastavila. Obvinenia sa tentokrát vynorili proti Jamesovi Francovi. Herec, ktorý si pred pár dňami odniesol Zlatý glóbus za najlepší herecký výkon za snímku The Disaster Artist, počas večera tiež prejavil solidaritu s obeťami a jasne sa vyslovil proti akémukoľvek sexuálnemu obťažovaniu a násiliu, keďže na saku mal pripnutý odznak hnutia Time's Up. Franco bol už v minulosti obvinený z nevhodného správania, keď cez sociálne siete flirtoval so 17-ročným dievčaťom (čo herec aj sám priznal). Herečka Violet Paley postla na sociálnu sieť Twitter závažné obvinenie.

„Rozkošný TIMESUP odznak, James Franco. Spomínaš si, keď si mi v aute tlačil hlavu k svojmu penisu a keď si povedal mojej kamarátke, aby prišla do tvojho hotela, keď mala 17 rokov? Po tom, čo si to isté urobil inej 17-ročnej?“ Herečka Ally Sheedy známa z dramédie The Breakfast Club zase po Francovej výhre poznamenala: „Radšej sa ma nikdy nepýtajte, prečo som odišla z TV/filmového biznisu.“ V minulosti tiež pracovala s Francom na divadelnej hre, ktorú herec režíroval.

Odporúčané
Amber Heard má dve poruchy osobnosti, uviedla psychologička. Elon Musk ani James Franco ju na súde nakoniec nepodporia Amber Heard má dve poruchy osobnosti, uviedla psychologička. Elon Musk ani James Franco ju na súde nakoniec nepodporia 29. apríla 2022, 9:30

Samotný James Franco povedal, že úplne podporuje hnutie Time's Up. Priznal tiež, že tweety namierené proti nemu síce nečítal, ale vie o nich a podľa svojich slov nemá tušenie, na čo konkrétne narážajú. Povedal, že tieto obvinenia "nie sú presné", ale nemá v úmysle ich zľahčovať, alebo sa snažiť dotyčnú herečku umlčať. Tvrdí, že obete maximálne podporuje a je dôležité, že môžu verejne vyjadriť svoje skúsenosti.

Franco však nie je jediný. Niekoľko žien obvinilo aj 95-ročného komiksového tvorcu Stana Leeho. Ide o zdravotné sestry, ktoré Lee zamestnával. Podľa nich ich mal nútiť k orálnemu sexu, prechádzal sa okolo nahý a dotýkal sa ich na intímnych miestach. Stan Lee všetky tieto obvinenia kategoricky poprel a odkázal, že plánuje bojovať proti tejto snahe zničiť jeho dobré meno.

James Franco a Stan Lee boli obvinení zo sexuálneho obťažovania. Obaja vinu kategoricky popierajú
Zdroj: Disney/Buena Vista
Domov
Zdieľať
Diskusia