Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2018 o 11:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ako v Dubaji vyzerá izba za 27-tisíc dolárov na noc? Sajfa sa na chvíľu nechal hýčkať v neuveriteľnom luxuse aj s manželkou

ZAUJÍMAVOSTI DUBAJ
Uložiť Uložené

Luxus na úrovni, akú väčšina z nás v živote nezažije.

Moderátor Matej „Sajfa“ Cifra už niekoľko mesiacov aktívne vloguje a veľmi rýchlo sa vyšplhal až ku vrcholu pomyselnej hierarchie slovenských tvorcov. Najnovšie si so svojou manželkou Veronikou dopriali výlet do Dubaja, kde sa budú viac ako týždeň opaľovať a užívať si megalomanskú atmosféru púštneho mesta, pričom sa ubytovali v 5-hviezdičkovom hoteli Atlantis The Palm, ktorý leží na samotnom vrchole umelých ostrovov v tvare palmy rovno pri pobreží.

Sajfa si s manželkou vybral solídnou izbu, ale vďaka delegátke sa onedlho dostali aj do prezidentského apartmánu, kde zvyčajne prebývajú príslušníci kráľovskej rodiny, štátnici či najväčšie svetové celebrity. Práve v prezidentskom apartmáne vždy po príchode do Dubaja býva aj Kim Kardashian, a tak si Sajfa vyskúšal aj ľahnúť na posteľ, kde už spala aj americká celebrita a napokon si ešte aj zažartoval na jej účet, keď delegátke vysvetľoval, že v posteli objavil aj jej vlas.

Netreba zabúdať ani na to, že prezidentský apartmán stojí v hoteli približne 27-tisíc dolárov za jedinú noc, a preto nejde o lacný špás. Nečudo, že delegátka nevedela o žiadnom Slovákovi či Slovenke, ktorí by si už apartmán vyskúšali. Sajfa bude samozrejme zážitky z Dubaja natáčať aj naďalej a pri pohľade na úvodný vlog sa skutočne máme na čo tešiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia