Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2017, 16:20
Čas čítania 0:00
Radka T.

V českej gastronomickej šou riešia škandál. Súťažiaci sa priotrávili jedlom, v krvi im našli THC

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Súťažiacim prišlo po jedle zle, v podivnom korení vraj museli byť primiešané drogy.

Televízne relácie, na ktorých sa zúčastňujú účinkujúci „z ľudu“, vedia byť niekedy poriadne kontroverzné. To aj prípad českej gastronomickej šou Prostřeno. České médiá vďaka nej aktuálne žijú škandálom, o ktorý sa mal postarať účinkujúci Pavel

Pavel chcel svojich protihráčov odrovnať exotickým jedlom. České médiá ho totiž označujú za cestovateľa a dobrodruha. Ten však do jedla pridal podivné korenie, vraj od etiópskej babičky, po čom súťažiacim prišlo zle a musela ich odviezť záchranka. Škandál však spočíva hlavne v tom, že v krvi im našli THC. Tvrdí to súťažiaci Jiří. 

Ja o ničom neviem, nič som vám do toho neprisypal. Nie som si toho vedomý,“ bránil sa Pavel. Medzi natáčaniami sa však musela urobiť niekoľkotýždňová pauza, aby sa súťažiaci mohli dať do poriadku. A kým jedna súťažiaca Pavlovi neverí, inú príhoda o neznámej babičke z Etiópie, ktorá vraj mala do korenia drogy prisypať, pobavila. 

Domov
Zdieľať
Diskusia