Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 17:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

GoGo sa vo vírivke poriadne odviazal a spolu so Celeste Buckingham vypúšťajú najväčší letný hit tejto jesene

HUDBA YOUTUBE
Uložiť Uložené

Daniel Štrauch má nový song! V spolupráci s menami ako Celeste Buckingham, ADiss či Laci Strike vydáva JACUZZI.

Všetko to začalo 29. novembra 2015 s vydareným songom MŸSLI. GoGo na ňom dosiahol takmer 11 miliónov zhliadnutí a vyše 277-tisíc lajkov. Ani nie o dva roky sa však rozhodol rozšíriť svoje hudobné portfólio o ďalšiu skladbu, ktorá dostáva názov JACUZZI. Aj keď ide o letný hit, legenda hovorí, že si nikto nepamätá moment, kedy by Daniel Štrauch vydal niečo načas. JACUZZI ti tak pripomenie, aké bolo naše leto úžasné a vráti ťa do všetkých fantastických momentov, ktoré si počas dvojmesačných prázdnin zažil.


Rovnako ako pri MŸSLI je hlavnou myšlienkou projektu pozitívny pohľad na svet, aj keď tentokrát Dano neoslavuje milión odberateľov a do dvoch ešte potrebuje prejsť poriadny kus cesty. Tak, ako sa skvelo cítiš v horúcej jacuzzi v obkľúčení bublín a ignoruješ všetky starosti, aj negativitu môžeš vytesniť zo svojho života. Rozhodne si nenechaj pokaziť náladu hlupákom v práci či vodičom, ktorý ťa skoro prejde na priechode pre chodcov, pretože to za to jednoducho nestojí. Negativite sa podľa GoGa rozhodne neoplatí poddať, pretože následná skleslosť ovplyvní aj tvoje nasledujúce činy, a to predovšetkým negatívne. Klip však nezaujme len textom, no i vizuálnym spracovaním, o ktoré sa postarali filmári z BeOnMind a Štúdio 727. Vokálmi Danielovi pomohla i Celeste Buckingham, pri texte podal pomocnú ruku ADiss. O mastering sa postaral MaikyBeatz a svojou choreografiou prispeli Laci Strike, Ela Flows a Street Dance Academy.

Domov
Zdieľať
Diskusia