Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017, 17:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prezradili slovenskí YouTuberi viac, ako chceli? Navštívili sme festival, kde sa stretli najznámejšie tváre internetu

REFRESHER
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre vás videoreportáž z festivalu UFEST, kde sa objavili kapacity ako Gogo či Jirka Král.

Za posledné približne dva roky sme mali možnosť navštíviť množstvo udalostí z rôzneho súdka a medzi tie naozaj frekventované patria aj YouTube festivaly. Ako aj sám Gogo v dnešnom videu povedal, časom sa stali trendom a momentálne máme síce pocit, že sa s nimi roztrhlo vrece, no zároveň môžeme sledovať vytváranie istej komunity, ktorá sa stretáva, rastie spolu a formuje sa

Naposledy sme sa zúčastnili bratislavského UFEST-u, ktorý ponúkal atraktívny sprievodný program. Na svoje si prišli zástancovia hracích konzol aj počítačových hier, no organizátori nezabudli ani na zaujímavé workshopy a tiež pozvali množstvo youtuberov, na ktorých sa fanúšikovia s určitosťou tešili najviac. V našom reporte ti Barborka priblíži, ako to na festivale vyzeralo a už tradične sme nezabudli ani na rozhovory so známymi tvárami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia