Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2017, 17:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nevkusný slovenský youtuber žijúci v zahraničí komentuje Pil C-ho, Rytmusa a mnoho ďalších interpretov pre svojich 100-tisíc odberateľov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aj nevtipný a nesympatický človek, žiaľ, môže mať pomerne veľa odberateľov.

Youtuberom sa v dnešnej dobe môže stať naozaj každý. Stačí ti pár stovák eur na základné vybavenie a aspoň dvojciferné IQ na založenie účtu a následné kopírovanie trendov zo zahraničia alebo v tom horšom prípade dokonca z vlastnej krajiny. A keď si dával aspoň chvíľu pozor na hodinách angličtiny počas strednej školy, dokonca môžeš so zlým prízvukom točiť videá v angličtine pre podstatne väčšie a ešte menej náročné publikum. V starter packu ešte nemôže chýbať prvoplánový humor, trápne hlášky z internetu a samozrejme fidget spinner. Keď máš toto všetko, môžeš byť ako Baylike - na Slovensku neznáma osoba, ktorá má na svojom youtube kanále cez 100-tisíc odberateľov, no aj napriek tomu ledva niekoľko tisíc pozretí na videách. 

Tento podozrivý skoroyoutuber s najiritujúcejším možným prejavom a nakúpenými subscribermi sa rozhodol natočiť aj reakčné video na skladby slovenských interpretov rapového žánru, ku ktorým nezabudol pridať ani pokus o vtipné sprievodné komentáre. Viac už asi dodávať nebudeme, skúste sa teda pozrieť nižšie a do komentárov nám pokojne napíšte, ako dlho trvalo, kým ste sa za autora začali cítiť trápne. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia