Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2017, 9:20
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Justina Biebera v Číne zakázali. Kazí vraj mládež i dospelých, fanúšikom sa však vyjadrenie rozhodne nepáči

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

V Číne žiaden koncert Biebera už pravdepodobne nezažijú.

Niet pochýb o tom, že sa Justin pohybuje skôr na tej kontroverznejšej strane speváckej časti šoubiznisu, no je to s ním zlé až natoľko, že mu Čína zakázala vystupovať a dokonca i obmedzila predávanie jeho produktov v krajine? Podľa vyjadrení úradov rozhodne áno, aj keď s rozhodnutím mnoho fanúšikov kategoricky nesúhlasí. Pravdou na druhú stranu je, že sa kanadský spevák v Číne dopustil niekoľkých priestupkov, ktoré sa dostali na internet, aj keď išlo poväčšine o skejtovanie na nedovolených miestach než o významné trestné činy. Čínske úrady sú však presvedčené, že Justin Bieber nie je vhodným príkladom pre tamojší ľud a z krajiny bol doslova vymazaný.

Čo je však znepokojujúce, čínske úrady tento krok dlhú dobu zatajovali a nikto s ním nevyšiel na svetlo. Až v odpovedi na otázku jedného z Justinových fanúšikov vysvitlo, že si Biebera v krajine úrady neprajú. "Justin Bieber je talentovaný spevák, no tiež ide o veľmi kontroverzného zahraničného mladého speváka. Aby sme udržali stabilizovaný trh a nezavírili výkonné prostredie (= ľudí), nie je vhodné, aby sme prinášali zle sa správajúcich umelcov. Justin je po Oasis a Lady Gaga už tretí zakázaný spevák v Číne.

Domov
Zdieľať
Diskusia