Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2017, 20:10
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Miláčik žien Ed Sheeran raz udrel Justina Biebera po hlave golfovou palicou. V novom Carpool Karaoke prezradil množstvo zaujímavostí zo súkromia

ZAUJÍMAVOSTI ED SHEERAN
Uložiť Uložené

Ed Sheeran sa stal najnovším hosťom v šou Carpool Karaoke.

Moderátor James Corden sa v poslednom čase nenechá ničím rušiť, a tak už stihol zverejniť aj novú epizódu svojej obľúbenej šou Carpool Karaoke. Očakávaným hosťom sa tentoraz stal Ed Sheeran, ktorý tento rok dokázal ovládnuť svetovú hudobnú scénu hneď niekoľkými skladbami, a Ed sa skutočne rozrozprával. Okrem tradičného spevu si Ed zaspomínal aj na to, ako sa raz vybral do pofidérneho tokijského baru spoločne s Justinom Bieberom, po čom sa kanadský spevák chvíľu zvíjal v bolestiach, pretože muška opitého Eda nebola dostatočne dobrá. Po záťahu v niekoľkých japonských baroch sa obaja chlapíci ocitli na golfovom ihrisku, kde Justinovi napadlo, aby mu Ed odpálil loptičku priamo z úst, čo už na začiatku znelo otrasne, a tak to aj dopadlo. Ed samozrejme netrafil a Justina udrel palicou po tvári, z čoho sa však Bieber rýchlo otriasol a zábava mohla pokračovať. Ak by ťa súkromie Eda Sheerana zaujímalo ešte detailnejšie, potom si určite pozri celú epizódu.  

Domov
Zdieľať
Diskusia