Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2017, 14:40
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Dánsku modelku vyradili z prehliadky Louis Vuitton, pretože je vraj príliš tučná. Odporučili jej celý deň nejesť a piť iba čistú vodu

MÓDA LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

Nezabudnuteľný zážitok na ktorý sa mladá Ulrikke tešila, sa zmenil na nočnú moru.

Minulý týždeň sa konala módna prehliadka Louis Vuitton v japonskom meste Kyoto a aktuálne čelí módny dom veľkému škandálu. Jedna z modeliek totiž prehovorila o svojej neočakávanej skúsenosti. Ulrikke Hoyer z Dánska dostala od riaditeľky kastingu Ashley Brokaw zdrvujúcu a absolútne absurdnú odpoveď. Podľa nej má príliš nafúknuté brucho a tvár a obáva sa, že by sa do oblečenia pripraveného na show nezmestila. Asistentka konkurzu Alexia Cheval jej odporučila, aby nasledujúcich 24 hodín pila iba čistú vodu a nejedla vôbec nič. Podľa modelky vraj po raňajkách dokonca kontrolovala, či skutočne nič nezjedla. I po splnení tejto úlohy ju však zo show vyradili.

Modelka avizovala že je rada, že sa v biznise pohybuje už istý čas a nie je mladým päťnásťročným začínajúcim dievčaťom, ktoré by podobná záležitosť dokázala položiť na lopatky. V módnom svete sa dejú skutočne zaujímavé, až morbídne veci. Ulrikke takisto neobviňuje kreatívneho riaditeľa pre Louis Vuitton, ktorým je aktuálne Nicolas Ghesquière, a tiež nezatrpkla na samotnú značku. Nepáči sa jej ale postoj módnych kapacít ku veľkosti ich jednotlivých produktov. Oblečenie sa nevyrába totiž iba pre ľudí s problémom trávenia. Myslíš si, že je sympatická modelka naozaj taká tučná, aby sa nezmestila do oblečenia na klasickú prehliadku?

Domov
Zdieľať
Diskusia