Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2017, 13:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Anthony Joshua je na najlepšej ceste stať sa prvým miliardárom v boxe. Po víťaznom súboji s Kličkom ho peniaze čakajú na každom rohu

ŠPORT BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Miliarda je však ešte dosť vzdialená.

Každý športový fanúšik má momentálne na perách meno Anthony Joshua. Britský boxer sa postavil do ringu proti Vladimirovi Kličkovi priamo v londýnskom Wembley a podarilo sa mu ho poraziť, vďaka čomu sa stal ešte oveľa atraktívnejším mužom. Anthony dostal za svoj súboj takmer 18 miliónov eur, ale táto čiastka vraj nie je ani zďaleka najvyššou, aká mu kedy na účet pristane. Promotér Barry Hearn sa v novom rozhovore rozrozprával o tom, aký obrovský potenciál 27-ročný Anthony stále skrýva, pretože ho s najväčšou pravdepodobnosťou čaká minimálne ďalších 10 rokov v profesionálnom ringu.

Aj keď je Anthony Joshua už v súčasnosti milionárom, na samotnom konci jeho kariéry by sa teoreticky mohol stať aj prvým miliardárom, aký sa kedy v boxe objavil. Najdôležitejším faktorom na ceste za miliardou by mali byť víťazstvá, pretože Anthony potrebuje budovať svoju značku. Už v súčasnosti je šéfom svojej vlastnej spoločnosti AJBoxing a sponzorujú ho značky, ako Apple, Lucozade, Lynx či Sky Sports, takže Anthony sa na nedostatok peňazí sťažovať nemusí, avšak na konci kariéry sa z neho môže stať jedna z najväčších legiend tohto športu. V súčasnosti by sa Anthony mal zamerať na to, aby prerazil v Spojených štátoch amerických, takže sa bude musieť zúčastniť niekoľkých súbojov napríklad v Las Vegas či New Yorku, a jeho vlastné vyjadrenia svedčia o tom, že sa okamžite chystá vrátiť späť do ringu, pričom by rád vyzval Tysona Furyho.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia