Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2017, 20:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Český iluzionista vytrel zrak Marpovi a jeho Troublegangu. Na reálne fungujúce voodoo či rozbitý džbán pohľadom len tak ľahko nezabudnú

ZAUJÍMAVOSTI DANIELA NÍZLOVÁ
Uložiť Uložené

Známy český iluzionista opäť posúva hranice.

Radka Bakalářa a jeho zaujímavý projekt Revolution of Magic vám snáď ani bližšie predstavovať nemusíme, keďže práve u nás nájdete drvivú väčšinu vydaných dielov. Vďaka skutočnosti, že talentovaný iluzionista tieto triky nepredvádza pred kamerou nudným spôsobom ale do každej časti si pozve aj známu osobnosť hudobného priemyslu a dokáže celému videu vdýchnuť tú správu atmosféru ho už pozná množstvo Slovákov aj Čechov. Dnes prichádza s ďalším pokračovaním v rámci druhej série a tentokrát je hosťom český raper Marpo, ktorý sa mimochodom chystá vypredať obrovskú O2 arénu v Prahe. Ale o tom pravdepodobne inokedy. Okrem neho všetky ilúzie kontrolovali aj kolegovia z Troublegangu, no v konečnom dôsledku to bolo len o zopár nechápavých pohľadov viac. Radek už tradične predviedol trik s kartami, no následne posunul hranicu a predviedol reálne fungujúce voodoo, čo aspoň prinúti všetkých pochybovačov trochu sa zamyslieť. Veď posúďte sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia