Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2017, 19:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Trpí vadou prezývanou mačacie oči, no aj napriek tomu ju nájdeš v módnom magazíne. Caitlin zaujme už na prvý pohľad

Uložiť Uložené

Catlin Stickles verí, že v módnej branži by mali mať zelenú aj postihnutí ľudia.

Má 29 rokov, volá sa Caitin Stickels a známa je svojou znetvorenou tvárou. Možno to znie nepekne, no Caitin svoju vadu berie pozitívne a premieňa ju na tisícky dolárov. Narodila sa totiž s takzvaným Schmid-Fraccarovým syndrómom, slangovo prezývaným "mačacie oči". V skratke to znamená, že očné viečko je na kraji spojené, no kože nie je o nič viac. Caitin má tak tvár pokrivenú a nesúmernú. Nebráni to však tomu, aby si splnila svoj detský sen. Chcela byť totiž modelkou a práve svoj mačací look dokázala vďaka nasledujúcim fotografiám premeniť na niečo, čím sa môže pred ľuďmi chváliť.

A práve to dokazuje najnovšia séria fotiek pre V magazine, kde je v hlavnej úlohe, samozrejme, Caitin Stickels. Sama o sebe tvrdí, že nedokáže stopercentne naplniť požiadavky bežného módneho priemyslu, podľa nej je však na tomto poli voľné miesto aj pre ľudí s viditeľnou telesnou vadou. Zatiaľ však okrem tohto fotenia, o ktoré sa postaral fotograf Nick Knight, nebola úspešná, i keď v to dúfa. Zo svojich očí však ťaží iným spôsobom, a to napríklad hraním v divadle či vystúpeniami na karnevaloch. Je ti takýto štýl sympatický?

Domov
Zdieľať
Diskusia