Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2017, 9:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tono Suchota sa kriticky a trefne vyjadruje k aktuálnym politickým otázkam na Slovensku v najnovšej skladbe

HUDBA
Uložiť Uložené

Člen GR Teamu je známy tým, že sa v svojej tvorbe nebráni aj podobným témam a hudbu využíva ako nástroj pre rozširovanie správnych myšlienok, čo určite ceníme.

Rap bol odjakživa nástrojom na vyjadrenie myšielnok interpreta, ktoré pochopiteľne často zasahovali aj do sociálnych a politických tém, keďže práve tie nás dlhodobo ovplyvňujú najviac. Sme veľmi radi, že aspoň z malej časti sa v podobnom duchu tento žáner v našich končinách využíva aj dodnes, keďže predsalen podobné problémy neubúdajú, práve naopak. Toto všetko si veľmi dobre uvedomuje aj Tono Suchota, ktorý je známy tým, že vo svojich textoch rieši veľmi racionálnym spôsobom aj tieto zásadé otázky, vďaka čomu snáď prinúti nielen svojich fanúšikov zamyslieť sa. Jeho zatiaľ posledná skladba Neublížil som, ktorá uzrela svetlo sveta len včera, je trefnou a kritickou reakciou na aktuálne dianie v našej republike. Novinka hneď dostáva aj jednoduchý videoklip a vy si teraz môžete vypočuť výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia