Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2017, 20:33
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

HBO pripravuje druhú sériu napínavej a tajomnej detektívky The Night Of

FILMY A SERIÁLY THE NIGHT OF TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Pokračovanie The Night Of uvidíme radi, no ako to vyzerá s True Detective?

HBO ponúka v poslednej dobe zase raz nesmierne kvalitné seriály, čoho dôkazom je aj minuloročná detektívka The Night Of v hlavnej úlohe s Rizom Ahmedom. Rovnako by sa vám pri slove detektívka mal v hlave zjaviť aj geniálny seriál True Detective, ktorý má natočené už dve série, no tá tretia je stále kdesi vo hviezdach. Matthew McConaughey by s ňou rozhodne nemal problém, čo sme si potvrdili aj v minulom článku. Tvorcovia zatiaľ nemajú na papieri okrem zopár nápadov nič a je dosť možné, že sa projekt ďalej ani nedostane. Otázny je aj samotný scénárista Nic Pizzolatto.

A ako to vyzerá s možnou druhou sériou divácky úspešného The Night Of? Tú sú veci o čosi jasnejšie a optimistickejšie. Scénáristi Steve Zaillian a Richard Price už majú v hlavách pár nápadov a vedenie dúfa, že sa im podarí zostaviť poriadny nervydrásajúci príbeh. Jedno je však isté. Nechcú sa ponáhľať a pokiaľ si nebudú na sto percent istí, pokračovania sa nedočkáme. My sme s touto informáciou spokojní a veríme, že všetko vyjde podľa predstáv.

HBO pripravuje druhú sériu napínavej a tajomnej detektívky The Night Of
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia