Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2016, 16:01
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Nový album Childish Gambina je k dispozícii na Spotify. Vypočuj si projekt s 11 skladbami

HUDBA
Uložiť Uložené

Nasledovník Because the Internet sa dostal na verejnosť. Donald Glover si ho ošéfoval sám.

Ubehli skoro tri roky od momentu, kedy Childish Gambino vydal svoj druhý štúdiový album Because the Internet, na ktorom sa objavili skladby ako 3005 či The Worst Guys s Chance the Rapperom. Zatiaľ čo sme čakali na jeho nasledovníka, Donald Glover ponúkol svetu mixtape STN MTN, EP Kauai a oceňovanú televíznu show Atlanta. Čím viac sa ale rok 2016 blížil ku koncu, bolo jasnejšie a jasnejšie, že sa ešte pred 31. decembrom dočkáme tretej Gambinovej štúdiovky. Tá nakoniec dostala titul Awaken, My Love! a citeľne sa ponára do vôd funku a soulu. 

Nenájdeme na nej žiadne hosťovačky, no s projektom Donaldovi opäť pomohol jeho dlhoročný spolupracovník Ludwig Göransson. Tracklist obsahuje 11 skladieb, medzi ktorými sa nachádzajú aj vopred vydané single Me and Your Mama a Redbone. Awaken, My Love! a Atlanta sú, podľa slov autora, dve časti jedného celku, ak si teda fanúšikom oného seriálu, určite daj albumu šancu. Ako sme už naznačili, nie je to čisto rapová nahrávka, ale skôr soulovo-funková záležitosť. Prostredníctvom Spotify si dosku môžeš vypočuť nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia