Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2016, 11:53
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vychutnaj si útok profesionálnych únoscov v adrenalínovej krádeži triednej knihy zo Slovenska. Do ohrozenia sa dostala aj učiteľka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako si košickí študenti poradili s elektronickou triednou knihou?

Zopár únosov triednych kníh sme ti túto "sezónu" už priniesli, podarené kúsky môžeš nájsť napríklad tu či tu, tentokrát sa však neprenesieme ani do Rokfortu, ani nezájdeme do dávnej histórie. Ostaneme totiž v Košiciach, kde musia žiaci z 5. A Evanjelického gymnázia Jána Amosa Komenského vyriešiť jeden veľký problém. V dnešných dobách sú totiž papierové knihy čoraz väčšou raritou a nahradzuje ich elektronická verzia v podobe EduPage. Ako však takúto knihu ukradnúť a zapečatiť? Tím z Košíc sa zahral na profesionálnych únoscov a okrem notebooku s prístupom do triednej knihy zvládol vziať rovno aj učiteľku. Ako to celé dopadlo ti odporúčame zistiť nižšie, kedže táto krádež triednej knihy stojí vážne za to.

Domov
Zdieľať
Diskusia