Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2016, 0:14
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako si iPhone 7 poradil s najsilnejšou známou superkyselinou? Získal zopár nových dizajnových prvkov a slušne obstála aj funkcionalita

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Experiment bez výraznejšieho významu, ale o to zaujímavejší.

Internetový kanál TechRax sa pýši viac než 5-miliónmi odberateľov a miliónovými zhliadnutiami, ale aj napriek pôsobivým číslam je jeho obsah neustále kritizovaný, keďže hlavným pilierom videí je snaha zničiť čo najdrahšie elektronické hračky a zariadenia. Experimenty chlapíka stojaceho za týmto kanálom síce na prvý pohľad vyzerajú zaujímavo, avšak v konečnom dôsledku nemajú žiadny väčší vedecký význam, a tak ich ľudia pozerajú prakticky len kvôli tomu, čo sa mu najnovšie podarilo zničiť. V poslednom videu si do parády zobral stále celkom nový iPhone 7 a za oponenta mu vybral silný kaliber v podobe najsilnejšej známej superkyseliny. Kyselina flúoroantimoničná je omnoho silnejšia ako napríklad kyselina sírová a keď ju TechRax aplikoval na zadnú stranu iPhonu, nebolo mu všetko jedno, pretože si o nej prečítal napríklad to, že nemá problém svojím pôsobením prejsť aj cez sklo. Napodiv však aj po pridaní kyseliny sírovej a peroxidu vodíka iPhone neprestal fungovať a okrem zopár dizajnových nedostatkov vyzeral byť stále plne funkčný.

Domov
Zdieľať
Diskusia