Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2016, 21:43
Čas čítania 0:00
Jakub P.

The Weeknd vykráda banku vo výbornom videoklipe False Alarm. Spracovaný je z pohľadu prvej osoby

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Po naozaj dobrom vizuáli na Starboya nám Abel servíruje ďalšie nadpriemerné video. Tentoraz na singel False Alarm.

Dátum vydania The Weekndovho tretieho albumu s názvom Starboy sa blíži. Fanúšikovia si do kalendára 25. november určite poznačili a dva doteraz vydané single Starboy a False Alarm už vedia naspamäť. Abel nás ale nenecháva čakať nasucho a po videoklipe na prvú menovanú skladbu a živých vystúpeniach v SNL nám odhaľuje sprievodný vizuál aj k druhému zmienenému tracku, teda k False Alarm. Ak bol klip na Starboya naozaj dobrý, tak potom toto video je výborné. 

Klip nabitý akciou je poňatý z pohľadu prvej osoby, ktorou je, samozrejme, sám The Weeknd. Po boku svojich kumpánov vykráda banku a okrem peňazí si z nej odnáša i jednu rukojemníčku v podobe peknej dievčiny. Tá musí spoločne s lúpežníkmi prežiť prestrelku a nasledovný útek pred policajtmi. Abel vrhá granáty a príslušníkov policajných zložiek strieľa samopalom. Hoci sa mu podarí dostať do únikového auta, niekoľko jeho kolegov nemá také šťastia a postupne umierajú. Keď sa strasú prenasledovateľov, hádžu peniaze vo veľkých taškách do druhého auta, kam sa však The Weeknd rozhodne hodiť aj spomínanú ženu. To sa nepáči jeho predposlednému živému spolupracovníkovi a chce ho zastreliť. Dievča Abela zachráni a guľku schytá druhý kolega. Avšak keďže si nevšimli, že vodič je taktiež na druhom svete, dodávka havaruje a kanadského speváka zraní črepina. Dievčaťu dá kľúče, aby si odomklo putá, ona tak aj spraví, no potom odíde s peniazmi a Kanaďan sa sám zastrelí predtým, než ho chytí polícia. Vskutku sa je na čo pozerať, a tak videoklip istotne odporúčame. Správanie ženy vo vizuáli korešponduje s ideou textu False Alarm o príslušníčke nežnejšieho pohlavia, využívajúcej situáciu na materialistické uspokojenie. Sleduj nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta urban music sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia