Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
30. septembra 2016, 9:41
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Lákavé zákusky vyzerajú ako fľaše obľúbených perlivých nápojov. Nájdeš rozdiel?

ZAUJÍMAVOSTI COCA-COLA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Zbiehajú sa ti slinky?

Väčšina ľudí sladkým nepohrdne a ak to ešte okrem skvelej chuti aj dobre vyzerá, sú doslova v nebi. Preto predstavujeme Andres Fatso - amatérsku pekárku a cukrárku z Austrálie, ktorej diela rozhodne amatérsky nevyzerajú. Okrem mnohých sladkých postavičiek, smajlíkov či krajiniek totiž vyrába aj zákusky v tvare populárnych perlivých nápojov. Medzi ne patrí napríklad Coca-Cola, Fanta alebo Sprite. Celé telo tvoria v skutočnosti perlivé korpusy poliate lahodným krémom v tvare danej fľaše, potom sa to celé zabalí do vyformovanej čokolády alebo marcipánu vo farbe nápoja. Andres to ešte obalí etiketou a zákusok je od fľaše na nerozoznanie. Takéto koláče sú vhodné napríklad na narodeninové oslavy alebo bežné casual párty. Lákavé, však?

Domov
Zdieľať
Diskusia