Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2016, 10:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Lukáš

Shia LaBeouf mal hrať v Suicide Squad postavu Scotta Eastwooda, štúdio ho však nazvalo šialeným a odmietlo ho

FILMY A SERIÁLY SHIA LABEOUF
Uložiť Uložené

Ten film mohol byť nakoniec o niečo odlišnejší.

Dokázali by ste si predstaviť spojenie Shia LaBeouf a DC? Ak áno, tak ste na tom boli podobne ako David Ayer, režisér filmu Suicide Sqaud, ktorý takúto predstavu mal. Žiaľ, ani režisér ako David Ayer nie je taká kapacita, aby mal vo výbere hercov voľnú ruku. Hlavne, ak ide o problémové typy hercov, medzi ktorých určite patrí aj LaBeouf.

Shia LaBeouf mal hrať v Suicide Squad postavu Scotta Eastwooda, štúdio ho však nazvalo šialeným a odmietlo ho
Zdroj: Sony

Ten si práve v poslednom čase dal prestávku od väčších projektov a zameral sa skôr na nezávislé a experimentálne filmy. Ako príklad môže poslúžiť Nymfomanka od Larsa von Triera alebo American Honey od Andrei Arnold. Medzi jeho posledné hollywoodske projekcie patrila práve spolupráca s Davidom Ayerom spred dvoch rokov, a to vo vojenskom filme Fury. Ayerovi zjavne spolupráca s LaBeoufom nevadila a ponúkol mu rolu aj vo svojom ďalšom filme. To sa ale podľa všetkého nepáčilo spoločnosti Warner Bros, ktoré mala problém obsadiť do tak veľkého projektu ako Suicide Sqaud tak problematickú osobu a komplikovaný image, ktorý si počas svojej kariéry Shia už v showbiznise vytvoril. A to aj napriek tomu, že šlo iba o vedľajšiu úlohu člena špeciálnej jednotky, ktorú nakoniec stvárnil Scott Eastwood.

Shia LaBeouf mal hrať v Suicide Squad postavu Scotta Eastwooda, štúdio ho však nazvalo šialeným a odmietlo ho
Zdroj: Warner Bros.

Sám LaBeouf sa vyjadril, že štúdio vetovalo jeho obsadenie. „Nemyslím si, že vo Warner Bros. ma chceli. Keď som ku nim prišiel, tak mi hneď povedali niečo ako: „Nie, ty si blázon. Si dobrý herec, ale nie pre tentokrát." Ten film bola  pre nich veľká investícia."

Odporúčané
Shia LaBeouf: niekoľkokrát zatknutý, znásilnený a špičkový herec, ktorého kariéra sa asi skončila Shia LaBeouf: niekoľkokrát zatknutý, znásilnený a špičkový herec, ktorého kariéra sa asi skončila 7. septembra 2021, 9:30

Aj v tomto príklade môžeme vidieť, ako štúdiu záležalo, aby všetko pri natáčaní filmu bolo čo najviac perfektné a bez komplikácií. Odniesol si to Shia LaBeouf a jeho zlá povesť. Či by jeho účasť filmu pomohla alebo uškodila sa už nikdy nedozvieme. Shia taktiež prezradil, že rola, ktorá sa neskôr dostala do rúk Scottovi Eastwoodovi, mala byť vo filme vačšia v prípade, že by ju zosobnil sám Shia. Následným preobsadením sa však scvrkla. A mohol za to aj Deadshot. Akonáhle štúdio získalo Willa Smitha, postava dostala po prepísaní scenára oveľa viac priestoru.

Domov
Zdieľať
Diskusia