Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2016, 11:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Staručkí manželia boli takí osamelí, že ich plač privolal až policajtov. Tí im navarili špagety a ubezpečili ich, že svet nie je až taký zlý

ZAUJÍMAVOSTI RÍM
Uložiť Uložené

Milý skutok z Talianska.

Ľudia sa v súčasnosti pri pozeraní večerných správ iba chytajú za hlavu a neveria tomu, čo sa to vo svete vlastne deje. Inak na tom neboli ani dvaja staručkí manželia z talianskeho Ríma, Michele a Jole, ktorí majú 94, respektíve 89 rokov. Iba veľmi zriedkavo ich niekto z rodiny a kamarátov chodí navštíviť a väčšinu času preto trávia pri televízore, kde sa na nich zo všetkých strán valia negatívne správy. Došlo to až do takej situácie, že obaja sa pri televízii tak hlasno rozplakali, až radšej susedia zavolali políciu a keď do bytu dorazili policajti, aj im prišlo mäkko. Nikto im byt nevykrádal a neboli v žiadnom ohrození, iba tak hlasno plakali kvôli tomu, že zostali na svete úplne sami a už to viac nezvládali. Policajti sa preto rozhodli potešiť ich nezvyčajným spôsobom a keď zistili, že doma nemajú veľa jedla, zbehli do potravín a uvarili im chutné špagety, ktoré im potom aj naservírovali. Pre istotu zavolali aj sanitku, aby starčeka a starenku lekári skontrolovali, ale ich zdravotný stav bol na ich vek skvelý a snáď sa aj ich psychické šťastie trošku zdvihlo po tom, čo im policajti pripravili milé prekvapenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia