Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2016, 0:31
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Animák Kubo a kúzelný meč v novom traileri naznačuje, že nič originálnejšie tento rok neuvidíte

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Magický príbeh mladého samuraja si určite získa aj vašu pozornosť.

Kubo and the Two Strings, alebo ak chcete Kubo a kúzelný meč (ako znie oficiálny názov od distribútora) sa nám pripomenul viacerými krásnymi ukážkami, ktoré si okamžite získali našu pozornosť. Stop-motion technika tvorby je magická, nádherná a určite jedna z najnáročnejších technológií, preto je jasné, že všetko muselo byť premyslené do najmenšieho detailu, čo je pre výsledný produkt len a len dobre. Ako už pravdepodobne viete, hlavným hrdinom príbehu je dobrosrdečný Kubo, ktorý žije v malej dedinke, kde sa oddane stará o svoju matku. Toto pokojné nažívanie však preruší blížiaca sa hrozba v podobe invázie zlých duchov a ďalších nebezpečných síl. Ak chce Kubo zachrániť svet, musí spojiť sily s novými priateľmi a vydať sa na odvážnu, strastiplnú cestu, na ktorej ho nečaká iba hľadanie magického brnenia svojho padlého otca, bájneho samuraja, ale aj naplnenie vlastného, hrdinského osudu.

Animák Kubo a kúzelný meč v novom traileri naznačuje, že nič originálnejšie tento rok neuvidíte
Zdroj: trailers.apple.com

Štvrtý trailer je síce kratší, no nájdete v ňom všetko, čo by ste čakali, mágiu, humor, perfektnú prácu animátorov i isté tajomno, ktoré nás bude pravdepodobne sprevádzať celou snímkou. Okrem toho si pri tomto projekte svoj režijný debut odbije prezident Laika Entertainment a zároveň aj držiteľ Annie Award za animáciu, Travis Knight, o scenár sa postaral Marc Haimes spolu s Chrisom Butlerom (ParaNorman - oscarová nominácia za najlepší animovaný film) a čo sa týka hercov, ktorí prepožičajú svoje hlasy, máme sa skutočne na čo tešiť. Bude to napríklad Matthew McConaugheyRooney MaraCharlize TheronRalph Fiennes či Art Parkinson. Premiéra je v Spojených štátoch naplánovaná na 25. augusta 2016, u nás a našich západných susedov na 6. októbra (října)Čo hovoríte na trailer? Zájdete do kina?

Animák Kubo a kúzelný meč v novom traileri naznačuje, že nič originálnejšie tento rok neuvidíte
Zdroj: www.comingsoon.net
Domov
Zdieľať
Diskusia