Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2016, 16:21
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Potráp svoju myseľ a uhádni názvy kníh ukryté v ilustrácii. Za úspešné vyriešenie ťa čaká štedrá odmena

ZAUJÍMAVOSTI KNIHY
Uložiť Uložené

Knižná šifra 2 sa opäť chystá osloviť tisícky milovníkov kníh aj tento rok.

Kníhkupectvo Martinus.sk nezabudlo na svoju marcovú knižnú tradíciu ani tento rok a už po druhýkrát spustilo svoju populárnu a aj poriadne náučnú súťaž Knižná šifra. Keďže v marci oslavujeme mesiac knihy, Martinus sa už niekoľko rokov snaží priblížiť knihy širokej verejnosti pomocou rôznych zábavných aktivít a Knižná šifra 2 nadväzujúca na svojho minuloročného súrodenca sa chystá prekonávať dosiaľ nasadenú latku, ktorú minulý ročník zanechal poriadne vysoko. V praxi to vyzerá tak, že sa budeme snažiť uhádnuť celkovo až 64 knižných názvov na základe ilustrácie, o ktorú sa aj tento rok postaral šikovný Martin Bajaník. Minuloročná verzia súťaže pritom oslovila tisíce a tisíce Slovákov, ktorí pri hádaní názvov strávili viac než 110-tisíc hodín a očividne sa celá hra dobre zapísala aj u odbornej verejnosti, pretože si Knižná šifra nakoniec vyslúžila aj dve ocenenia v súťaži Zlatý Klinec o najkreatívnejšiu reklamu, čo určite stojí za zmienku. 

Dokážeš na odhalenej časti ilustrácie odhaliť aspoň zopár knižných názvov? 

Potráp svoju myseľ a uhádni názvy kníh ukryté v ilustrácii. Za úspešné vyriešenie ťa čaká štedrá odmena

Martinus sa teda rozhodol staviť na overenú kvalitu, hodiny zábavy a potrápenie mozgových závitov, vďaka ktorému si bude šťastný víťaz môcť odniesť domov až 128 kníh podľa vlastného výberu ako cenu za svoju snahu a kreativitu pri riešení komplikovaných, ale zábavných hádaniek. Ak teda miluješ knihy vo všeobecnosti, alebo sa iba rád hráš a chceš si zahádať a prípadne sa niečo nové naučiť, potom neváhaj a pokračuj priamo na www.kniznasifra.sk, kde už zistíš, ako treba postupovať ďalej. My v redakcii už medzi sebou vedieme neúprosný, ale čestný boj o to, koho vedomosti a orlí zrak nakoniec prevážia a myslíme si, že by si sa na našu vlnu mohol pridať aj ty. A mimochodom, za každý nákup, či už na internete alebo v kamennej predajni, dostaneš omaľovánku, kde nájdeš ilustráciu úplne celú a nemusíš viac čakať na jej postupné odkrývanie na webe. Prajeme ti už len veľa šťastia. 

Potráp svoju myseľ a uhádni názvy kníh ukryté v ilustrácii. Za úspešné vyriešenie ťa čaká štedrá odmena
Domov
Zdieľať
Diskusia