Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2016, 20:40
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Aj zvieratká majú svoj tajný život. Nová rozprávka nám ukáže, čo robia, keď sú osamote

FILMY A SERIÁLY THE SECRET LIFE OF PETS
Uložiť Uložené

The Secret Life of Pets sa pripomína ďalšou skvelou upútavkou.

Ďalšia skutočne originálna rozprávka. To sme si povedali po prvom teaseri, ktorý bol jednoducho geniálny. Ukázal nám totiž, čo robia naši domáci miláčikovia, zatiaľ čo na nás čakajú sami doma. Odvtedy sme už mali možnosť vidieť 1 novú ukážku (nájdete ju nižšie), no a dnes sa ukázal aj nový trailer, ktorý predstavuje postavu menom Snowball (dabuje ju Kevin Hart, nám to ale môže byť jedno, v kinách budeme počuť slovenské hlasy). Je vtipná, trochu hyperaktívna a inšpiráciu v naspeedovanej veveričke z Karcoolky ignorovať asi tiež nemôžeme. 

V každom prípade, všetky zverejnené videá sú vtipné a poskytujú celkom iný pohľad na našich domácich miláčikov. Zároveň je na autoroch badať, že ani oni asi mačky veľmi v láske nemajú. Mačky vlastne nemá rád nikto, záhadným spôsobom sa ale dostávajú do čoraz viac obydlí. V najnovšej ukážke už konečne vidíme aj čo-to z deja. Nebude to totiž len hodina a pol záberov o tom, čo robia zvieratká, keď nie sú nikým strážené. Prvý trailer vykreľoval animák v nevinnom svetle a duchu, dnes sme ale dostali zábery odhaľujúce malého zajka, ktorý je asi vodcom nejakého gangu, alebo je jednoducho len premotivovaný. Vyslobodí svojho verného kumpána (alebo skôr bodyguarda) a spraví neplechu na ulici nezodpovedným šoférovaním. Navyše sa zdá, že jeho svaly v podobe psa Rippera odkazujú na Hannibala Lectera. Samotná premisa taktiež miestami pripomína už spomínanú Karcoolku.

Aj zvieratká majú svoj tajný život. Nová rozprávka nám ukáže, čo robia, keď sú osamote

Snowball vyzerá byť ako urazené zvieratko odvrhnuté svojimi pánmi. V špinavých uliciach postupne pripravuje pomstu a skladá armádu smutných zvierat, ktoré ich páni už nechceli. Plánujú potom spolu zaútočiť, no a v tom sa im budú snažiť zabrániť psík Max s novým obyvateľom domu, krížencom menom Duke. Ako to celé dopadne, je už asi celkom jasné skrz predvídateľný dej, dôležité bude, či animák ponúkne presne to, čo prezentuje v traileroch. Originalitu, kreatívny humor a niečo, čo sa podarilo aj Inside Out. Vysvetliť pár nejasností, ktoré sa nám motajú v hlavách už od nepamäti. Animák, ktorý sa javil ako perfektným najmä pre menších, ale dnes ukázal aj svoju druhú tvár. Pravdepodobne to ale stále bude pre tých najmenších, takže na to neváhajte zobrať deti/mladších súrodencov.

Nápad sfilmovať príbeh dostali v Illumination Entertainment a Universal Pictures. The Secret Life of Pets by sme mali uvidieť v kinách 7. júla 2016 (alebo až v auguste, ako Česi) a budeme v ňom počuť hlasy hercov ako Louis C.K., Erica Stonestreeta či Kevina Harta. Teda nebudeme, ale viete, ako to myslíme. Režíruje duo Chris Renaud (kraťas No Time for Nuts so Scratom z Doby ľadovej, taktiež sa podieľal na Ja, zloduch 1 a 2) a Yarrow Cheney (kraťas Puppy). Zaujali vás trailery a informácie? 


Prvý a druhý teaser

Domov
Zdieľať
Diskusia