Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2016, 20:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Priatelia sa vrátia na televízne obrazovky v plnej zostave!

FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Televízna stanica NBC potvrdila špeciál Priateľov na budúci mesiac.

Je to už dlhých dvanásť rokov, čo po desiatich sériách vysielaných po dobu desiatich rokov skončil milovaný sitcom Friends aka Priatelia, ktorý preslávil (nielen) hlasy mnohých našich dabérov (viac tu) a taktiež zoznámil širokú verejnosť so skvelými hercami. Tí sa udržiavali v kontakte aj po skončení seriálu a nie je žiadnym tajomstvom, že boli priateľmi aj v súkromnom živote. Šestica obľúbených postáv sa nezmazateľne zaryla do našich pamätí a počas celých tých rokov fanúšikovia škemrali aspoň o nejaký celovečerák alebo televízny špeciál. Tak nejak sme sa aj dočkali.

21. februára sa totiž na stanici NBC odvysiela jedna časť televízneho špeciálu, kde uvidíme Priateľov zase raz pokope. Nie je isté, či sa producentom podarí napratať všetkých 6 hercov do jednej miestnosti, tvrdia totiž, že to bude veľmi náročné. Nedokážem si predstaviť, ako je možné, že by si nedokázali nájsť deň-dva voľna na natočenie pár minút, ale je možné, že sú skutočne extrémne zaneprázdnení alebo v tom bude jednoducho niečo celkom iné. Vieme, že špeciál bude dlhý 2 hodiny a bude natočený na počesť Jamesa Burrowsa, ktorý nedávno dokončil svoju 1 000. epizódu u sitcomových projektov (postaral sa aj o 15 častí Priateľov). Nebude to ale 2 hodiny len o Priateľoch. Ukážu sa hviezdy z iných seriálov, na ktorých pracoval. Hovoríme tu o projektoch, ako Taxi, Cheers, Frasier, Will & Grace, ale sledovať tento program budú chcieť asi aj fanúšikovia The Big Bang Theory či Mike & Molly. 

Priatelia sa vrátia na televízne obrazovky v plnej zostave!

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc a Matthew Perry. Všetci Priatelia by mali teda doraziť a ja si neviem predstaviť vesmír, v ktorom by sa niektorá scéna neodohrávala v Central Perku. Pokusy priviesť Priateľov v akejkoľvek forme späť na obrazovky vždy zlyhali. Minimálne jeden z hlavnej šestice hercov účasť vždy odmietol, zdá sa však, že tentoraz konečne kývli, aj keď si ešte budeme musieť počkať, či ich uvidíme v jednej miestnosti, čo by potešilo všetkých fanúšikov na svete.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu 30. októbra 2023, 15:00

Pri príležitosti 20. výročia zverejnilo Warner Brothers 4 minútové video skladajúce sa z niektorých pamätných momentov z celého seriálu. Môžete sa teda navnadiť a zaspomínať. Okrem toho sme pre vás pripravili aj iné články. Jedným z nich je 20 zaujímavostí, druhý zase nazerá za kamery a je plný informácií, o ktorých ste možno ani len netušili. Tak trebárs, že za každú epizódu si všetci herci odniesli po milióne dolárov. Treba poznamenať, že seriál skončil dojímavou a skutočne nádhernou scénou, tak budeme dúfať, že sa to v špeciáli nijako nepokazí. Ako vnímate túto horúcu správu vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia