Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2015, 11:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C a Separ vedia, prečo nemôže zvyšok kolegov zo scény pokojne spávať. Počúvaj druhý singel z pripravovanej dosky

HUDBA PIL C SEPAR
Uložiť Uložené

Mladá krv na slovenskej scéne vydáva druhý singel z pripravovaného albumu, kde sa na spolupráci objavuje aj Pirát.

V tomto nádhernom melancholickom vianočnom období si pre nás už pomerne dosť interpretov pripravilo aspoň nejaké to malé prekvapenie a výnimkou nebude ani Pil C, ktorý momentálne pracuje na svojom debutovom sólovom počine. Aj keď si možno vravíte, že by už bolo na čase, je treba si uvedomiť, že práve on má na konte najviac singlov za rok 2015. No a keď už sme teda začali o tom albume, tak si dnes po Epose predstavíme aj druhú skladbu a hneď aj s videoklipom

Tá nesie názov Vidím jak ich je*e, ktorý hádam hovorí za všetko. Ako už určite vieš, na hosťovačke sa objavila aj štvrtina DMS - Separ, ktorý si stihol s Pil Cm struhnúť spoluprácu na ešte horúcom počine MMXV. Čo sa týka vizuálu, ten vznikal v ateliéri a na jeho tvorbe spolupracovali Mišo Nemtuda, Cash T a Comeback God. Medzi individuá, ktoré máš možnosť vidieť natriasať sa do rytmu Špeciálovej hudobnej produkcie patria aj Dame, Joe Trendy, pražský Candymane a tiež ostatní členovia CBG. Teraz si už ale vychutnaj samotný videoklip a skráť si tak čakanie na celý nosič, ktorý by mohol uzrieť svetlo sveta už čoskoro. 

"A ja sa prechádzam po scéne..."

Domov
Zdieľať
Diskusia