Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2015, 17:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Celeste Buckingham, Lukáš Latinák, Braňo Bystriansky a Pavol Lančarič. Čo majú spoločné?

ZAUJÍMAVOSTI ORANGE
Uložiť Uložené

Bláznivý koncert Celeste Buckingham v autobuse aj medovníková mánia známych hercov. Aj ty si v posledných týždňoch zaregistroval akosi veľa sľubov naraz?

Všetko to odpálila Celeste Buckingham na svojom facebooku, keď sa pred pár týždňami rozhodla podporiť dobročinný rozmer vianočnej iniciatívy Orangeu nečakaným minikoncertom v autobuse. Ten sa rozhodla zorganizovať, ak sa podarí prekročiť 10 000 eur, ktoré Orange prispeje do programu Darujte Vianoce vďaka nákupom svojich zákazníkov. Podarilo sa a speváčka svoj sľub splnila. Bleskovým koncertom prekvapila nič netušiacich cestujúcich v nitrianskom autobuse, kde zaspievala jednu zo svojich najväčších peciek Run, Run, Run.

Singing in the bus!

As promised :) My mini concert in the public bus :)Tak ako som slubila :) Minikoncert v autobuse :)xox,Celeste

Posted by Celeste Buckingham (Official) on 23. november 2015

Len pár dní po tom prišla reakcia Lukáša Latináka a Braňa Bystrianskeho: „Koncert našej parťáčky z reklamy Celeste v autobuse bol fakt super! Keďže nie sme o nič horší ako ona, aj my sme sa rozhodli pripojiť k tejto šľachetnej aktivite a ak sa vyzbiera povedzme... uhmmm... 20 tisíc eur, tak my rozdáme ľuďom v uliciach 20 kíl sladkých medovníkov. Súhlasíte?“ zverejnili na fanúšikovskej stránke Orangeu.

Výzva od Lukáša a Braňa

Koncert Celeste Buckingham (Official) nenechal chladnými ani Lukáša s Braňom. Pozrite sa, ako sa rozhodli pripojiť :) http://goo.gl/TP3f6B

Posted by Orange on 24. november 2015

Expresnú odpoveď potom uverejnil aj sám generálny riaditeľ Orangeu Pavol Lančarič: „Celeste, Braňo, Lukáš musím sa priznať, že som skutočne nadšený, že vás oslovila naša vianočná charitatívna aktivita a najmä ako ste sa k nej pridali. A preto som sa rozhodol, že sa k vám pridám aj ja. V autobuse, síce, spievať nebudem, ale rozhodol som sa pre niečo iné. Ak sa nám podarí spolu s našimi zákazníkmi prekročiť hranicu 25 000 eur, ktorými prispejeme na krajšie Vianoce, tak namiesto 20 kíl rozdáme 30 kíl medovníkov a pôjdem ich do ulíc rozdať spolu s vami. Vidíme sa?“

 
K celebritám sa pripojil aj náš generálny riaditeľ Pavol Lančarič

Náš generálny riaditeľ Pavol Lančarič sa rozhodol pripojiť k výzve hercov z našich reklám. Natočil video, v ktorom si môžete pozrieť, ako sa rozhodol podporiť Lukáša s Braňom. Máme sa na čo tešiť :) http://goo.gl/TP3f6B

Posted by Orange on 26. november 2015

Počas celého novembra až do 6. decembra Orange prispieval 50 centov do programu Darujte Vianoce za každého zákazníka, ktorý si v tomto období zakúpil akúkoľvek službu alebo produkt. Finálna suma je 31 849 eur a predčila všetky očakávania. Veľké finále charitatívnych Vianoc v Orangei tak malo príchuť medovníkov. 30 kíl vianočného pečiva včera rozvoňalo frekventované Trnavské mýto. Zadarmo ich ľuďom celé ráno rozdávali známe tváre – Lukáš Latinák, Braňo Bystriansky a generálny riaditeľ Orangeu Pavol Lančarič. Zavŕšili tak dobročinnú výzvu, vďaka ktorej sa zo štedrých Vianoc budú tešiť ľudia v núdzi.

 
Rozdávanie medovníkov

Náš generálny riaditeľ Pavol Lančarič, herci Lukáš Latinák aj Braňo Bystriansky splnili svoj sľub a rozdali v uliciach Bratislavy 30 kíl medovníkov. Pozrite sa, ako potešili prekvapených okoloidúcich. http://goo.gl/IxG9U4

Posted by Orange on 10. december 2015

Aktuálny 14. ročník grantového programu Nadácie Orange Darujte Vianoce priniesol mnoho krásnych výsledkov. Nadácia Orange v ňom tento rok zaznamenala najvyšší počet žiadostí o pomoc a  vianočnú podporu prerozdelila aj vďaka Orangeu a jeho zákazníkom. Krásne a štedré Vianoce si tak budú môcť užiť stovky rodín, ktoré sú v neľahkej životnej situácii.

Viac informácií o celej vianočnej výzve nájdete tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia