Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2015, 14:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mythbusters sa bližšie pozreli na záverečnú "čistiacu" scénu seriálu Breaking Bad

FILMY A SERIÁLY BREAKING BAD
Uložiť Uložené

Na autenticitu preverovanej záverečnej scény dohliadal sám tvorca seriálu a režisér, Vince Gilligan.

Breaking Bad je jedným z najobľúbenejších televíznych dramatických seriálov. Fanúšikom trvalo pomerne dlho, kým si k nemu našli cestu a aj napriek tomu, že sa vysiela už od roku 2008, najväčšie ocenenia začal zbierať až v závere roka 2013. Dokonca vstúpil aj do Guinessovej knihy rekordov ako najlepšie hodnotený seriál všetkých čias. Príbeh Waltera Whitea je všetkým zástancom seriálov veľmi dobre známy, a preto sa môžeme presunúť priamo k záverečnej scéne, ktorú si na mušku zobrali tí najlepší vo svojom obore - Adam Savage and Jamie Hyneman zo zvučného televízneho projektu Mythbusters.

Za asistencie Vinca Gilligana, ktorý je tvorcom seriálu a aj režisérom finálnej epizódy, skonštruovali ničitelia mýtov zbraň podobnú tej, ktorú použil Walter v kľúčovej scéne. Bola vytvorená aj takmer autentická situácia a výnimkou nie sú ani použité materiály. Projektily dokázali bez problémov prestreliť kufor auta a o tom, či sa na konštrukcii malej izby zastavili alebo dokázali vykonať vendetu sa už dozviete vo videu nižšie. 

Pôvodná scéna zo seriálu

Mythbusters v akcii


Domov
Zdieľať
Diskusia