Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2014, 11:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Channing Tatum a Mila Kunis dobýjajú vesmír pod taktovkou režisérov Matrixu

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM MATRIX MILA KUNIS
Uložiť Uložené

Vesmírna sci-fi od tvorcov Matrixu, Jupiter Ascending, láka vydareným trailerom. Film sa pravdepodobne dosť upravil a musíme poznamenať, že vyzerá oveľa lepšie!

Channing Tatum a Mila Kunis dobýjajú vesmír pod taktovkou režisérov Matrixu

Vesmírna sci-fi Jupiter Ascending mala doraziť do kín už v júli. Nanešťastie pre Warner ich filmy zažili čiernejšie obdobie a zarábali príliš málo. Navyše malo štúdio dojem (a vlastne všetci diváci a filmové plátky), že film nedosiahne potrebných kvalít, ba priam úplne vyhorí. Za viac než polročný odklad sme teda viac než vďační. Film bude mať svoju premiéru až vo februári budúceho roka, takže stále majú strihači čo robiť. Je otázne, či boli potrebné nejaké dokrútky, ale pravdepodobne sa okrem zdokonaľovania CGI strihal aj samotný film, nielen trailery. Najnovšie zábery totižto ukazujú celkom iný film, ktorý by nás mohol zaujať oveľa viac. Samozrejme za predpokladu, keby sa 90% stopáže dokázalo zaobísť bez pomoci zeleného plátna, ktoré je cítiť naozaj v každej sekunde. 

Príbeh Jupiter Ascending sa odohráva v ďalekej budúcnosti, kedy žije ľudstvo pod dohľadom vyvinutejších bytostí z vesmíru, ktoré radi experimentujú s ľudskou krvou s cieľom získať silnejších jedincov. Keď kráľovná vesmíru zistí, že mladá žena menom Jupiter Jones má takú istú DNA ako ona, rozhodne sa ju zlikvidovať, keďže pre ňu predstavuje hrozbu. Najatý vrah Caine sa však do svojho cieľa zamiluje a pridá sa na jej stranu. Originálne, že? Nakoniec to pozlátko ale do seba môže celé zapadať. Dosť ale rečí, čekujte druhý trailer a dajte nám vedieť, čo si o tom myslíte. Mám ale dojem, že Speed Racer je stále nad Cloud Atlasom a pravdepodobne aj nad týmto. V hlavných úlohách uvidíme prehypovanú Milu Kunis a čoraz žiadanejšieho playboya Channinga Tatuma. V úlohe mentora a ochrancu sa objaví Sean Bean, ktorý mi v záverečných sekundách traileru spoločne so spôsobom, akým nabehlo logo filmu spôsobil šok. Na stotinu sekundy som si myslel, že sa pozerám na Game of Thrones. Režírujú súrodenci Wachowski (Matrix, Speed Racer, Cloud Atlas).

Channing Tatum a Mila Kunis dobýjajú vesmír pod taktovkou režisérov Matrixu

Channing Tatum a Mila Kunis dobýjajú vesmír pod taktovkou režisérov Matrixu
Domov
Zdieľať
Diskusia