Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2024 o 15:47
Čas čítania 0:28
Aneta Gospičová

Umelá inteligencia sa rozlúčila s prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Pretvorila ju na Superwoman či princeznú

SLOVENSKO SPRÁVY Z DOMOVA UMELÁ INTELIGENCIA ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Obrázkami, ktoré autor vytvoril pomocou umelej inteligencie, chcel vyjadriť svoju vďačnosť a uznanie za jej prácu a prínos pre Slovensko.

Instagramový profil Madeinslovakai vytvoril pomocou umelej inteligencie kreatívne fotografie, ktorými sa lúči so Zuzanou Čaputovou po jej päťročnom pôsobení v prezidentskej funkcii. Čaputovú AI prezentuje ako Superwoman, slovenskú princeznú Dianu či kozmonautku vo vesmíre. 

Obrázkami chcel instagramový profil vyjadriť svoju vďačnosť. „Ďakujeme, pani prezidentka. Veľmi potrebujeme politikov ako Zuzanu Čaputovú, ale vôbec si ich nezaslúžime…“ odkázal autor prezidentke.

Novým prezidentom Slovenska sa dnes stal Peter Pellegrini. Vzhľadom na to, že spoločnosť je po atentáte na Roberta Fica veľmi polarizovaná, nová hlava štátu bude čeliť viacerým náročným výzvam. Jednou z nich je upokojenie verejnosti.

„Môjmu nástupcovi prezidentovi Petrovi Pellegrinimu želám úspešný mandát, aby naplnil svoje poslanie, ktorým je služba všetkým občanom. A nám, celému Slovensku, želám pokojnejšie časy,“ odkázala Čaputová novému prezidentovi.

Anketa:
Bude ti chýbať prezidentka Čaputová?
Áno, volil by som ju aj znova.
Nie, preferujem Petra Pellegriniho.
Áno, volil by som ju aj znova.
81 %
Nie, preferujem Petra Pellegriniho.
19 %
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Made in Slovakai (@madeinslovakai)

Domov
Zdieľať
Diskusia