Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
18. mája 2024, 9:00
Čas čítania 0:44
Matej Ohrablo Čoje

Anetta Vaculíková: Pri niektorých potravinách sme už zabudli, ako majú naozaj chutiť

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Je stravovanie podľa princípov „Slow Food“ a „Farm to Fork“ naozaj iba pre mestských hipsterov zo strednej triedy? Vypočuj si nový Podgast a zistíš.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čo je to „Slow Food“ a „Farm to Fork“ a aké výhody takéto stravovanie predstavuje.
  • Akú úlohu v týchto iniciatívach zohráva Európska únia a prečo.
  • Ako vznikla spolupráca Anetty s Jamiem Oliverom.
  • Prečo je dôležité viesť k sezónnemu udržateľnému stravovaniu už malé deti.

Anetta Vaculíková je nadšenkyňa pre zdravú stravu, ktorej sa venuje cez svoju Skutočne zdravú školu. Je lektorka varenia, ambasádorka Jamieho Olivera, publikuje články a knihy, pamätníci slovenského gastronomického obrodenia spred vyše 10 rokov si ju určite pamätajú z projektu Jemine.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia