Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. apríla 2024, 11:09
Čas čítania 0:52
Karolína Uličná

VIDEO: Má Česko nástupcu Karla Gotta? V populárnej šou vystúpil mladý spevák, ktorý svojím výzorom a hlasom pripomína legendu

KULTÚRA KONCERTY
Uložiť Uložené

13. apríla v českom Zlíne vystúpil „dvojník“ Karla Gotta. Diváci neverili vlastným očiam.

Leoš Mareš vo svojej šou našiel dvojníka legendárneho Karla Gotta. 13. apríla na pódiu vystúpil chlapec, o ktorom fanúšikovia špekulujú ako o utajovanom synovi českej legendy. Tieto informácie sa však nikdy nepotvrdili. Viacerí z prítomných napriek tomu plakali a neverili, že chlapec spieva bez playbacku.

Ide o 24-ročného speváka Kristiána Šebeka, ktorý bol hosťom v Zlíne v šou Leoša Mareša. Moderátor Leoš ho poprosil, či by mohol zaspievať pesničku od Karla Gotta. Vtom prišiel pre všetkých šok. Kristián totiž naozaj znie ako Karel a niektorí tam vidia aj veľmi podobné črty v tvári. Mladý umelec dodáva, že ho začal sledovať už ako 6-ročný. 

@veru_z_jihu Nechapu furt 🤍🤍🤍 #karelgott #dvojnik #leošmares #turne #koncert #miluju #dekuju @Kristián Alexandr Šebek @leosmares.official ♬ původní zvuk - 🦦_Verů z Jihu_🦦

Spevák dokonca urobil turné Môj vzor, Božský Karel, kde už stihol niektoré koncerty aj úplne vypredať. „Veľkolepý spomienkový koncert v podaní mladého interpreta Kristiána Šebeka v sprievode trinásťčlenného živého orchestra skromne mapuje celú hudobnú kariéru najväčšieho českého speváka, jeho životnú púť, sprevádzanú príbehmi piesní,“ uvádza sa na webe.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Leoš Mareš a jeho šou má v Česku obrovský úspech. Svedčí o tom aj niekoľkokrát vypredaná O2 Arena v Prahe. Na jeho turné zvyčajne pozýva mix známych spevákov, väčšinou z mainstreamu pre staršiu cieľovú skupinu. Spopularizoval však viaceré nádejné spevácke hviezdy a medzi nich jednoznačne patrí aj Kristián Alexandr Šebek. 

Späť
Zdieľať
Diskusia