Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2024, 17:10
Čas čítania 1:11
Radoslava Juračková

Strýco Filip a Flexking sa pobili na vyhrotenej tlačovke FNC: „Za výťažok ti kúpim náhrobný veniec“

ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas sa uskutoční už 20. apríla. Druhý face-off so štyrmi účastníkmi turnaja priniesol viaceré bizarné momenty.

Účastníci šiesteho turnaja organizácie Fight Night Challenge (FNC) sa stretli na tlačovej besede v rámci rozhovoru s názvom Face-Off. Pred aprílovým zápasom sa stretli konkrétne dve dvojice. V hlavnom zápase večera sa pobijú Frayer Flexking a Strýco Filip. Predstavili sa aj exfarmár Ján Strauzs s komikom Fučom.

Počas stretnutia sme boli svedkami rôznych vyhrotených až bizarných momentov. Hneď v úvode moderátori upriamili pozornosť na tričko Strýca Filipa. Mal oblečený svoj nový merch, na ktorom je zobrazený jeho súper ako trpaslík s nožom v ruke a mäsiarskou zásterou.

Pravdepodobne ide o reakciu na Flexkinga, ktorý na poslednú tlačovku prišiel ako mäsiar, ktorý si ide po svojho súpera, pričom Strýca prirovnaval k „svini“. Odkazoval mu, že sa počas zápasu bude z neho liať tuk. Strýco svojmu súperovi odkázal: „Toto ide do predaja, za výťažok ti kúpim náhrobný veniec.“

„Zbili ma na ulici, mal som 42 zlomenín“

O súperovi Fuča sa v diskusii skloňovalo, že je súper z ulice. Na margo toho sa jeho súper Ján Strausz – brat Reného Rendyho, zdôveril: „Zbili ma na ulici, mal som 42 zlomenín.“ V diskusii tiež Fučo priznal, že prekročil váhovú kategóriu 100 kg. To, či sa mu podarí dostať na pôvodnú váhu, ukáže až zápas.

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

V rozhovore sa aj špekulovalo o tom, ako trénuje Strauzs. Jeho súper si myslí, že cvičí s medicinbalom, aby ho v zápase „vypol“. Vo výmene názorov bol spomenutý aj známy Strauszov brat René. Ján odkázal, že sa môžu tešiť aj na jeho brata. Pri nástupovke zaspieva Piatoček.

Rozprávalo sa aj o nepomere medzi váhou rapera Flexinga a Strýca Filipa. Raper a amatérsky boxer reagoval: „Snažím sa nabrať, ale stereoidy určite brať nebudem.“ Na záver Fučo prekopával moderátora a boli sme aj svedkami krátkej roztržky medzi Flexkingom a Strýcom Filipom, ktorí si uštedrili pár úderov, strkaníc a raper ho vyťahal za líca.

Domov
Zdieľať
Diskusia