Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. februára 2024, 11:20
Čas čítania 0:40
Barbora Adamkovičová

Svojmu manželovi odrezala penis. Podozrievala ho totiž z nevery

ZAUJÍMAVOSTI DOMÁCE NÁSILIE
Uložiť Uložené

Obeť je momentálne v kritickom stave a bojuje o život, po zotavení musí vyhľadať psychologickú pomoc.

Keď sa Iván Céspedesa Sánchez minulý týždeň vrátil podnapitý domov, netušil, že príde o svoju mužskú pýchu. Jeho manželka, ktorá ho už dlhšie podozrievala z nevery, počkala, kým zaspí. 

39-ročná Peruánka vzala situáciu do vlastných rúk – kuchynským nožom mu odrezala penis.

Podľa denníka La República ho následne odviezla do nemocnice, kde doktorom tvrdila, že jej partner si zranenie pod vplyvom alkoholu spôsobil sám. Iván Céspedesa Sánchez následne podstúpil špeciálnu operáciu.

No ešte pred tým, než stratil vedomie, stačil povedať, čo sa v ten večer stalo. Obeť drastického činu je momentálne v kritickom stave a bojuje o život, po zotavení podstúpi terapiu, pretože podľa odborníkov utrpel traumatickú amputáciu.

Polícia páchateľku zadržala, no následne prepustila, pretože žena sa stará o ich trojmesačného syna. Vyšetrovanie stále prebieha a policajti čakajú na posúdenie znalcov.  Žena čelí obvineniu za ťažké ublíženie na zdraví. Incident komentovala aj sestra obete a požaduje „spravodlivosť za nenapraviteľnú škodu“.

Domov
Zdieľať
Diskusia