Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. februára 2024, 12:20
Čas čítania 1:09
Radka Klučárová

Dara Rolins zúri: Celebritný plastický chirurg bez súhlasu zverejnil jej predoperačné video. Toto malo zostať v tajnosti

OSOBNOSTI DARA ROLINS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Neoprávnené zverejnenie súkromia rozčúlilo Daru, ale aj jej fanúšikov, ktorí jej vo veľkom vyjadrili podporu a odsúdili konanie lekára.

Taliansky plastický chirurg Michele Pascali na Instagrame uverejnil predoperačné video Dary Rolins. V stories naznačil, že ju čaká facelifting, lifting krku a operácia viečok. Zábery však publikoval bez súhlasu speváčky, čím ju poriadne nahneval.

Po pár hodinách video z profilu lekára zmizlo, no tajomstvo Dary je už vonku a speváčka sa rozhodla zareagovať. „Zrejme je už mojím osudom, že veci, ktoré si chcem nechať pre seba a v súkromí, vyplávajú na povrch snáď skôr, než sa stanú. Priznávam, je to občas veľmi nepríjemné...“ píše na Instagrame. 

Dara Rolins
Zdroj: @drmichelepascali (Instagram)

Nie je prvým, ktorý vo svoj prospech zneužil jej dôveru

Úpravy svojho zovňajšku diva nepopiera, no mrzí ju, že sa na jej mene a počte fanúšikov chcel lekár priživiť. „Rovnako ako pred dvoma rokmi mal istý doktor potrebu ukázať svetu úpravu môjho nosa, tak aj tentoraz sa našiel ďalší, ktorý sa chcel pochváliť zákrokom, a že má u seba ,Darinku‘, 715-tisíc sledujúcim...“

Odporúčané
PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal 7. apríla 2024, 6:22

Pre chirurga je prominentná klientela bezpochyby výborné promo, s ktorým sa neváhal podeliť svetu, a to aj za cenu, že stratí dôveru a rešpekt pacientky. Dara sa na sieťach s fanúšikmi podelila o správu, že už má po úspešnom zákroku. „Teším sa na vás v lepších časoch, pozdravujem a hlásim, že mám po zákroku, pacient prežil,“ odkázala.

Neoprávnené zverejnenie súkromia rozčúlilo aj jej fanúšikov. Mnohí sa zhodujú na tom, že prezradenie lekárskeho tajomstva je mimoriadne neprofesionálne, na čo zareagovala aj známa slovenská lekárka Sandra Rozborilová. „Toto sa nepatrí…“ okomentovala chirurgovo počínanie.

Dara na sebe dennodenne maká v pilates štúdiu, vyznáva zdravý životný štýl a snaží sa žiť život naplnený pozitívnou energiou. Čo dokázala aj na veľkolepých koncertov vo vypredanej pražskej O2 Aréne, kde pred pár týždňami predviedla dva dni po sebe veľkolepú šou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Domov
Zdieľať
Diskusia