Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. februára 2024, 18:13
Čas čítania 0:31
Barbora Adamkovičová

Slovák naletel podvodníkovi, zaplatil mu 500 eur. Polícia upozorňuje na predaj falošných hokejových lístkov

ZAUJÍMAVOSTI HOKEJ PODVOD POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Fanúšika vyšli lístky poriadne draho. Polícia apeluje na občanov, aby si na podozrivých predajcov lístkov dávali väčší pozor.

Polícia upozorňuje na online podvod, v rámci ktorého neznámy páchateľ predáva pod mužským menom falošné lístky na hokejové zápasy. Jednu takúto nepravú vstupenku predáva za 125 eur. Muži zákona upozornili na Facebooku na konkrétny prípad Slováka, ktorý sa nechal nachytať a podvodníkovi zaplatil až 500 eur.

„Na túto ponuku reagoval muž, ktorý sa dohodol s predávajúcim na zakúpení 4 lístkov. Podľa dohody kupujúci zaslal na účet predávajúceho sumu 500 € a čakal na doručenie lístkov. Doposiaľ sa tak nestalo napriek tomu, že poškodený opakovane od predávajúceho žiadal dodanie lístkov alebo vrátenie peňazí,“ opísala polícia situáciu v statuse na sociálnej sieti. 

Aby varovala ostatných občanov pred podozrivými online stránkami, apeluje na nákup u známych a overených predajcov. Taktiež pripomenula, že treba zbystriť pozornosť, ak je ponuka až prehnane výhodná alebo keď stránka vyžaduje platbu vopred.

Domov
Zdieľať
Diskusia