Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. januára 2024, 11:30
Čas čítania 0:57
Barbora Adamkovičová

Prvá fotografia Vlhovej po úraze. Čaká ju operácia kolena

ŠPORT PETRA VLHOVÁ POSITIVE VIBES
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

„Cesta vrátiť sa silnejšia sa práve začala,“ napísala Petra pod fotku.

Petra Vlhová sa opäť usmieva. Prvú fotografiu po jej páde na pretekoch spoločne zverejnili s priateľom Michalom Kyselicom na Instagrame. Podľa portálu TVnoviny.sk je lyžiarka momentálne vo Švajčiarsku, kde už čoskoro podstúpi operáciu kolena.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Kyselica (@michal_kyselica)

Fanúšikovia si môžu vydýchnuť

Snímkou potešila svojich verných followerov, ktorí sa obávali o jej zdravotný stav. Aj keď síce zatiaľ nie je známy rozsah jej zranení, Vlhová je v rukách najlepších odborníkov. Na fotografii má ortézu a podopiera sa barlami, no úsmevom vrátila fanúšikom nádej: 

Cesta vrátiť sa silnejšia sa práve začala. 

Otec Igor Vlha prezradil o jej momentálnom zdravotnom stave viac: „Petra odletela do Švajčiarska na konzultácie s lekármi, ktorí zhodnotia jej stav a budeme postupovať podľa ich prognóz,“ potvrdil pre médiá. Taktiež uviedol, že lyžiarka má v blízkej budúcnosti podstúpiť operáciu.

„Je to ťažké aj z psychickej stránky. Museli sme sa z toho dostať. Zranili sa však aj iní. Všetkým sľubujem, že Petra z toho vyjde silnejšia a bude nám znova robiť radosť, ako robila doteraz,“ priznal lyžiarkin otec. Tiež skonštatoval, že zranenia patria k športu a riziko úrazu „je vždy“.  

Priaznivci ju podporili na sociálnych sieťach

Jej fanúšikovia jej na sociálnych sieťach prejavili podporu: „Ahoj, Peťka, prajem ti silné uzdravenie, ale pamätaj si toto, ak to čítaš: silná kráľovná odišla, silnejšia a lepšia sa ešte vráti!“ napísala používateľka na Instagram. „Peti, bez teba to nebude ono, ale daj sa dokopy,“ odkázala ďalšia.

Domov
Zdieľať
Diskusia