Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. decembra 2023, 18:25
Čas čítania 0:30
Radka Klučárová

ONLY IN RUSSIA: Dedo Mráz sa chcel po lane spustiť medzi deti, pred ich očami sa zrútil z výšky 73 metrov

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO SPRÁVY ZO SVETA VIANOCE
Uložiť Uložené

Dedo Mráz mal v úmysle zliezť z budovy po lanách a pozdraviť ľudí dole, zrútil sa z výšky viac ako 73 metrov.

Muž oblečený za Deda Mráza vyliezol na výškovú budovu a pred zrakmi verejnosti sa zrútil dole. Na mieste zomrel. Tragická udalosť sa stala v ruskom meste Čeľabinsk, informuje portál Unilad.

Muž mal v úmysle zliezť z budovy po lanách a pozdraviť ľudí. Pri vianočnom stromčeku vedľa budovy sa zhromaždili návštevníci, ktorí sa stali svedkami obrovského nešťastia. V dave prítomných bola aj jeho partnerka a dieťa. 

Prítomní, ktorí sledovali desivý pád z výšky viac ako 73 metrov, si spočiatku mysleli, že ide o súčasť kaskadérskeho vystúpenia. To, že sa stala smrteľná tragédia, zistili až neskôr. 

Príčina strašnej nehody zatiaľ nie je známa. Dostupné správy hovoria o tom, že za pád Deda Mráza môže s najväčšou pravdepodobnosťou zámena lán. Organizátori tvrdia, že muž bol skúsený horolezec, a tragédiu si nevedia vysvetliť. 

Dedo Mráz
Zdroj: Social media/east2west news
Domov
Zdieľať
Diskusia